Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. IV. Przeżywalność C.jejuni na powierzchni peklowanego mięsa

Tytuł:
Charakterystyka termofilnych drobnoustrojów z rodzaju Campylobacter izolowanych z różnych źródeł. IV. Przeżywalność C.jejuni na powierzchni peklowanego mięsa
KHARAKTERISTIKA TERMOFIL’NYKH MIKROBOW IZ RODA CAMPYLOBACTER, IZOLIROWANNYKH IZ RAZNYKH ISTOCHNOKOW. IV. Perezhiwanie C. jejuni na powerkhnosti zasolennogo mjasa
CHARACTERISTICS OF THERMOFILIC MICROORGANISMS FROM THE GENUS CAMPYLOBACTER ISOLATED FROM VARIOUS SOURCES. Part IV. Survival of C. jejuni on the surface of pickled meat
Autorzy:
Dabrowski J.
Tematy:
drobnoustroje
mikroorganizmy
miso
peklowanie
Campylobacter jejuni
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies