Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ niektórych składników podłoży na biokonwersję glicerolu w dihydroksyaceton (DHA) przy użyciu bakterii octowych

Tytuł:
Wpływ niektórych składników podłoży na biokonwersję glicerolu w dihydroksyaceton (DHA) przy użyciu bakterii octowych
Autorzy:
Blazejak S.
Sobczak E.
Tematy:
biokonwersja
glicerol
bakterie
dihydroksyaceton
biotechnologia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies