Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of far infrared treatment on lipoxygenase activity and antinutritional factors of soybean samples

Tytuł:
Effects of far infrared treatment on lipoxygenase activity and antinutritional factors of soybean samples
Autorzy:
Basman A.
Yalcin S.
Tematy:
far infrared treatment
lipoxygenase activity
antinutritional factor
soybean
sample
trypsin inhibitor
urease
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies