Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jak wzbogacić smak i aromat pieczywa? Słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie

Tytuł:
Jak wzbogacić smak i aromat pieczywa? Słód i ekstrakty słodowe w piekarstwie
How to enrich bread taste and aroma? Malt and its extracts in the bakery industry
Autorzy:
Czerwinska D.
Tematy:
piekarstwo
cukiernictwo
pieczywo
dodatki do zywnosci
slodowanie
slod
slod pszenny
slod zytni
slod jeczmienny
ekstrakty slodowe
polepszacze pieczywa
jakosc pieczywa
zastosowanie spozywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies