Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of increased dietary roughage during the late finishing period on beef cattle performance, carcass traits, and blood, ruminal, and faecal characteristics

Tytuł:
Effects of increased dietary roughage during the late finishing period on beef cattle performance, carcass traits, and blood, ruminal, and faecal characteristics
Autorzy:
Pierce K.N.
Bruno K.A.
Beck P.A.
Foote A.P.
Robison C.A.
Warner A.L.
Wilson B.K.
Tematy:
beef cattle
nutrition
concentrate
finishing diet
hay
growth performance
carcass trait
blood metabolite
ruminal parameter
faecal characteristic
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies