Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of microwave-assisted extraction of phenolic compounds from ginger (Zingiber officinale Rosc.) using response surface methodology

Tytuł:
Optimization of microwave-assisted extraction of phenolic compounds from ginger (Zingiber officinale Rosc.) using response surface methodology
Autorzy:
Huyen T.T.
Quoc L.P.T.
Tematy:
ginger
Zingiber officinale
antioxidant
phenolic compound
extraction
microwave
response surface methodology
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies