Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość histaminy w rybach i przetworach rybnych dostępnych na polskim rynku w roku 1990

Tytuł:
Zawartość histaminy w rybach i przetworach rybnych dostępnych na polskim rynku w roku 1990
Autorzy:
Ganowiak Z.
Gajewska R.
Lipka E.
Tematy:
histamina
ryby
przetwory rybne
rynek krajowy
zawartosc histaminy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies