Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ żywienia lina (Tinca tinca) paszami zawierającymi oleje roślinne na skład ciała i dietetyczną jakość filetów

Tytuł:
Wpływ żywienia lina (Tinca tinca) paszami zawierającymi oleje roślinne na skład ciała i dietetyczną jakość filetów
Autorzy:
Zakes Z.
Jankowska B.
Demska-Zakes K.
Tematy:
rybactwo
ryby
lin
Tinca tinca
zywienie zwierzat
pasze
sklad paszy
oleje roslinne
olej rzepakowy
olej lniany
olej arachidowy
sklad ciala
filety rybne
jakosc dietetyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies