Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja I zastosowanie białek mlecznych uzyskanych przy pomocy ultrafiltracji, część II

Tytuł:
Produkcja I zastosowanie białek mlecznych uzyskanych przy pomocy ultrafiltracji, część II
Production and application of milk proteins obtained by the ultrafiltratio method, part II
Proizvodstvo i upotreblenie molochnykh belok, polychaemykh pri pomoshhii, chast II
Autorzy:
Pawlik S.
Tematy:
bialka mleka
ultrafiltracja
sklad chemiczny
serwatka
zageszczanie
kwasowosc
zmetnienie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies