Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in the structure of fruit production and consumption after Poland’s accession to the European Union

Tytuł:
Changes in the structure of fruit production and consumption after Poland’s accession to the European Union
Autorzy:
Staniszewska J.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of this article was to present changes in fruit production and consumption during Poland’s membership in the European Union. The analysis was based on secondary data. An extended resource base of the Polish horticulture provides ideal conditions for the development of food processing. Pomiculture and fruit processing offer domestic and foreign consumers a wide selection of high quality products. Fruit export and consumption are significant factors stimulating the development of domestic fruit production and they are increasingly important issues in economics.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies