Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Smardz - smaczny grzyb jadalny o prozdrowotnych właściwościach

Tytuł:
Smardz - smaczny grzyb jadalny o prozdrowotnych właściwościach
Morchella esculenta - delicious edible mushroom with healthy properties
Smorchok - vkusnyj, s''edobnyj grib so svojstvami sposobstvuyushhimi ukrepleniyu zdorov'ja
Autorzy:
Golak-Siwulska I.
Siwulski M.
Sobieralski K.
Tematy:
grzyby jadalne
smardz jadalny
wlasciwosci prozdrowotne
Morchella esculenta
wystepowanie
owocniki
wartosc odzywcza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies