Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development and evaluation of Piper sarmentosum-based kombucha: fermentation, bioactivity, and sensory acceptance

Tytuł:
Development and evaluation of Piper sarmentosum-based kombucha: fermentation, bioactivity, and sensory acceptance
Autorzy:
Nguyen L.B.X.
Do A.D.
Van T.P.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
bwmeta1.element.agro-8a358131-5794-43b5-9967-1575ef1134bc
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies