Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania użytkowości rzeźnej i jakości mięsa królików angorskich białych

Tytuł:
Badania użytkowości rzeźnej i jakości mięsa królików angorskich białych
The studies on slaughter yield and meat quality of white angora rabbits
Autorzy:
Kawinska J.
Niedzwiadek S.
Tuczynska J.
Tematy:
kroliki
krolik angorski bialy
hodowla zwierzat
uzytkowosc rzezna
analiza rzezna
mieso krolicze
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies