Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Carrageenan as a functional additive in the production of cheese and cheese-like products

Tytuł:
Carrageenan as a functional additive in the production of cheese and cheese-like products
Autorzy:
Blaszak B.
Gozdecka G.
Shyichuk A.
Tematy:
food technology
cheese
cheese-like product
carrageenan
rheology
texture
functional property
whey protein
functional food
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies