Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Investigation of acoustic power radiated by ultrasonic processor into vegetable oils

Tytuł:
Investigation of acoustic power radiated by ultrasonic processor into vegetable oils
Badanie intensywnosci obrobki ultradzwiekowej w olejach roslinnych
Autorzy:
Kobus Z.
Slaska-Grzywna B.
Andrejko D.
Tematy:
ultrasound
acoustic power
ultrasonic processor
vegetable oil
ultrasonic amplitude
temperature
ultrasonic vibration
viscosity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies