Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. IlI. Charakterystyka spożywanych posiłków według stopnia wykształcenia i charakteru wykonywanej pracy

Tytuł:
Charakterystyka sposobu żywienia mężczyzn w wieku 40-59 lat, zatrudnionych w wybranych warszawskich zakładach pracy. Cz. IlI. Charakterystyka spożywanych posiłków według stopnia wykształcenia i charakteru wykonywanej pracy
Harakteristika potreblaemoj pishhi sootvetstvenno urovnyu obrazovanija i harakteru vypolnyaemoj raboty (Ch. III)
Characteristics of the mode of nutrition of men aged 40-59 years working in selected Warsaw factories. Part III Characteristic features of consumend mea1s in relation to the educational level and character of work done
Autorzy:
Malecka Z.
Kulesza W.
Rywik S.
Narojek L.
Rychlik J.
Tematy:
Warszawa
zaklady pracy
mezczyzni
wiek czlowieka
wyksztalcenie
pracownicy fizyczni
pracownicy umyslowi
posilki
spozywanie posilkow
czestotliwosc posilkow
nawyki zywieniowe
higiena zywienia
zywienie czlowieka
zdrowie czlowieka
wyniki badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies