Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dynamics of changes in collagen thermohydrolysis under the influence of curing and pasteurization treatments of pork muscles

Tytuł:
Dynamics of changes in collagen thermohydrolysis under the influence of curing and pasteurization treatments of pork muscles
Autorzy:
Gajewska-Szczerbal H.
Kucharski M.
Tematy:
change dynamics
collagen
thermohydrolysis
curing
pasteurization
pork muscle
semimembranosus muscle
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies