Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość składników mineralnych w diecie pacjentów z chorobą Parkinsona

Tytuł:
Zawartość składników mineralnych w diecie pacjentów z chorobą Parkinsona
Mineral components in the diets of patients with Parkinsons disease
Autorzy:
Kitlas P.
Naliwajko S.K.
Socha K.
Kochanowicz J.
Mariak Z.D.
Borawska M.H.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies