Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of corm dipping in salicylic acid or potassium nitrate on growth, flowering, and quality of saffron

Tytuł:
Effects of corm dipping in salicylic acid or potassium nitrate on growth, flowering, and quality of saffron
Autorzy:
Khayyat M.
Jabbari M.
Fallahi H.-R.
Samadzadeh A.
Tematy:
saffron
Crocus sativa
corm
salicylic acid
potassium nitrate
growth
flowering
quality
colour characteristics
chlorophyll fluorescence
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies