Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka białek glutenu w materiałach hodowlanych pszenicy

Tytuł:
Charakterystyka białek glutenu w materiałach hodowlanych pszenicy
Characteristics of gluten proteins in breeding lines of wheat
Autorzy:
Kala M.
Przyborowski M.
Lugowska B.
Gasparis S.
Nadolska-Orczyk A.
Tematy:
metoda SDS-PAGE
frekwencja
zroznicowanie
gluteniny
gamma-gliadyny
pszenica
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies