Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej. Część II. Ilościowe badania roztworów czystych aminokwasów

Tytuł:
Badania nad składem aminokwasowym i uzupełnianiem się białek produktów spożywczych z zastosowaniem ilościowej chromatografii bibułowej. Część II. Ilościowe badania roztworów czystych aminokwasów
Issledovanija nad aminokislotnym sostavom i dopolnjajushhikhsja belkov pishhevykh produktov primenjaja kolichestvennuju khromatografiju na bumage
Studies on amino acid composition and protein supplementation in foods with the use of paper chromatography
Autorzy:
Muszkatowa B.
Tematy:
produkty spozywcze
sklad aminokwasowy
bialka
badania ilosciowe
chromatografia bibulowa
food product
amino acid composition
protein
quantitative study
paper chromatography
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies