Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Light and temperature of ripening tomato fruits interact to regulate ascorbate synthesis, oxidation and recycling

Tytuł:
Light and temperature of ripening tomato fruits interact to regulate ascorbate synthesis, oxidation and recycling
Autorzy:
Gautier H.
Massot C.
Bancel D.
Truffault V.
Stevens R.
Tematy:
conference
tomato fruit
ripening
light
temperature
ascorbate
enzyme activity
oxidative stress
recycling
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies