Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.)

Tytuł:
Effect of some natural preparations on contents of protein and dry matter in sweet pepper (Capsicum annuum L.)
Autorzy:
Jamiolkowska A.
Wagner A.
Tematy:
sweet pepper
Capsicum annuum
protein content
dry matter
biological control
garlic extract
grapefruit extract
sea alga
Aureobasidium pullulans
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies