Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Study on the acrylamide content in selected groups of food products

Tytuł:
Study on the acrylamide content in selected groups of food products
Badania zawartości akrylamidu w wybranych grupach produktów spożywczych
Autorzy:
Michalak J.
Gujska E.
Czarnowska M.
Nowak F.
Tematy:
acrylamide content
food safety
food processing
thermal processing
food product
monitoring
European Union
recommendation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies