Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kwasy tłuszczowe n-3 w jajach oraz ich rola w prewencji chorób towarzyszących procesowi starzenia się organizmu człowieka

Tytuł:
Kwasy tłuszczowe n-3 w jajach oraz ich rola w prewencji chorób towarzyszących procesowi starzenia się organizmu człowieka
N-3 fatty acids in eggs and their role in preventing aging-associated diseases
Autorzy:
Pietrzkiewicz K.
Bombik E.
Tematy:
kwasy tluszczowe
kwasy tluszczowe omega-3
kwasy tluszczowe n-3
kwasy tluszczowe n-6
kwasy tluszczowe omega-6
proces starzenia
zapobieganie chorobom
profilaktyka
podaz tluszczow
jaja
jaja omega-3
zoltko jaja
bialka jaja
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies