Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw techniki rolniczej na straty składników pokarmowych w czasie zbioru i konserwacji pasz zielonych

Tytuł:
Wplyw techniki rolniczej na straty składników pokarmowych w czasie zbioru i konserwacji pasz zielonych
Agriculture technique influence on losses of nutrient elements during harvest and preservation of green fodder
Autorzy:
Roszkowski A.
Tematy:
pasze zielone
zielonki
wartosc pokarmowa
zbior
konserwacja pasz
technika rolnicza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies