Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porównanie metod analitycznych stosowanych w oznaczaniu poziomu immunoglobulin klasy G w surowicy i siarze krów

Tytuł:
Porównanie metod analitycznych stosowanych w oznaczaniu poziomu immunoglobulin klasy G w surowicy i siarze krów
The comparison of analytical methods used to determine the g-class immunoglobulins level in cows serum and colostrum
Autorzy:
Pecka E.
Zachwieja A.
Tematy:
bydlo
krowy
siara krow
surowica krwi
immunoglobuliny
immunoglobulina IgG
poziom immunoglobulin
oznaczanie
metody
test ELISA
elektroforeza
dokladnosc
powtarzalnosc
porownanie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies