Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kontrola obecności substancji szkodliwych w żywności pochodzenia zwierzęcego

Tytuł:
Kontrola obecności substancji szkodliwych w żywności pochodzenia zwierzęcego
Autorzy:
Zmudzki J.
Tematy:
substancje szkodliwe
zywnosc
konsumenci
bezpieczenstwo zywnosci
produkcja zwierzeca
pestycydy
badania kontrolne
pobieranie probek
wyniki badan
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies