Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ białka drożdży na uzupełnienie białka glutenu oraz poziom białka i kwasów nukleinowych w wątrobie szczurów

Tytuł:
Wpływ białka drożdży na uzupełnienie białka glutenu oraz poziom białka i kwasów nukleinowych w wątrobie szczurów
Vliyaniye drozhzhevogo belka na dobavki glyutenovogo belka i urovni belka i nukleinovykh kislot v pecheni krys
Influence of the yeast protein on supplementation of gluten protein and protein and the level of protein and nucleic acids in the liver of rats
Autorzy:
Pronczuk A.
Biernacka T.
Bartnik J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies