Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przemiany węglowodanów w ziemniakach. Cz.II. Wpływ boru na przemiany węglowodanów (cukrów i skrobi) w chłodzonych ziemniakach

Tytuł:
Przemiany węglowodanów w ziemniakach. Cz.II. Wpływ boru na przemiany węglowodanów (cukrów i skrobi) w chłodzonych ziemniakach
Peremeny voznikajushchie v uglevodakh kartofelja. Chast II. Vlijanie bora na peremeny voznikajushchie v uglevodakh (sakhar, krokhmal) okhlazhdjonnogo kartofelja
Starch - sugars transformations in potato tuber. II. Effects of boron on carbohydrates (starch and sugars) transformations in cold stored potatoes
Autorzy:
Zaleski J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies