Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Combination of bacteriocins with various factors as a way of natural food preservation

Tytuł:
Combination of bacteriocins with various factors as a way of natural food preservation
Zastosowanie bakteriocyn w połączeniu z innymi czynnikami w biokonserwacji żywności
Autorzy:
Jakubczak A.
Stachelska M. A.
Swislocka R.
Kalinowska M.
Lewandowski W.
Tematy:
lactic acid bacteria
antimicrobial activity
food biopreservation
multiplication
pathogenic microorganism
bacteriocin
organoleptic property
nutritional property
synergistic effect
chemical preservative
antimicrobial protein
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies