Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of stabilized fish oil supplementation and storage on changes in the fatty acid profile, TBA-RS content and sensory properties of breast meat from broiler chickens

Tytuł:
Effect of stabilized fish oil supplementation and storage on changes in the fatty acid profile, TBA-RS content and sensory properties of breast meat from broiler chickens
Wpływ uzupełnienia diety stabilizowanym tłuszczem rybnym i przechowywania mięsa na zmiany składu kwasów tłuszczowych i zawartości TBA-RS oraz własności sensoryczne mięśni piersiowych u kurcząt
Autorzy:
Koreleski J.
Swiatkiewicz S.
Tematy:
animal feeding
fish oil
feed supplementation
storage
fatty acid profile
fatty acid change
thiobarbituric acid content
reactive substance
sensory property
breast meat
broiler chicken
poultry meat
meat storage
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies