Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Całkowity potencjał antyoksydacyjny wybranych produktów spożywanych przez 50-letnich mieszkańców Wrocławia w 2008 roku

Tytuł:
Całkowity potencjał antyoksydacyjny wybranych produktów spożywanych przez 50-letnich mieszkańców Wrocławia w 2008 roku
Total antioxidant capacity of selected food products consumed by 50-year-old inhabitants of Wroclaw in 2008
Autorzy:
Ilow R.
Regulska-Ilow B.
Misiewicz D.
Rozanska D.
Kowalisko A.
Biernat J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies