Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe

Tytuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe
Extrusion-cooking in agri-food industry. Part 11. Plants concentrate and texturises protein
Autorzy:
Moscicki L.
Tematy:
przemysl rolno-spozywczy
koncentraty roslinne
koncentraty bialkowe
procesy produkcyjne
ekstruzja
wydajnosc produkcji
ekstrudaty
teksturaty sojowe
teksturaty bialkowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies