Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wprowadzenie do systemowego zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 22000:2018

Tytuł:
Wprowadzenie do systemowego zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 22000:2018
Introduction to the systemic food safety management according to ISO 22000:2018 standard
Autorzy:
Dzwolak W.
Tematy:
normy ISO 22000:2018
bezpieczenstwo zywnosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
normy ISO 22000
specyfikacje techniczne
definicje
cykl Deminga
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies