Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany w technologii produkcji wędlin w celu zmniejszenia zanieczyszczenia środowiska

Tytuł:
Zmiany w technologii produkcji wędlin w celu zmniejszenia zanieczyszczenia środowiska
Autorzy:
Zwierzycka T.
Golon A.
Tematy:
technologia produkcji
przetworstwo miesa
ochrona srodowiska
zanieczyszczenia srodowiska
produkcja wedlin
scieki
odpady poubojowe
pomiary
kontrola
wytyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies