Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość technologiczna mąki łubinowej

Tytuł:
Wartość technologiczna mąki łubinowej
Technological value of lupine flour
Autorzy:
Borowy T.
Kubiak M.S.
Tematy:
maka lubinowa
piekarstwo
preparaty lubinowe
maka
sruta
lubin
konsumenci
dieta
zywnosc bezpieczna
wartosc technologiczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies