Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie masy buraczanej do fermentacji itakonowej

Tytuł:
Wykorzystanie masy buraczanej do fermentacji itakonowej
Ispol'zovaniye sveklovichnoy pul'py dlya fermentatsii itakona
Studies on the utilization of beet molasses for itaconic acid fermentation
Prufungen der verwertung der rubenmelasse fur die itakongarung
Autorzy:
Nowakowska-Waszczuk A.
Zakowska Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies