Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Use of white grape pomace as a source of dietary fibre and polyphenols in biscuits

Tytuł:
Use of white grape pomace as a source of dietary fibre and polyphenols in biscuits
Autorzy:
Mildner-Szkudlarz S.
Bajerska J.
Zawirska-Wojtasiak R.
Tematy:
white grape
pomace
source
dietary fibre
polyphenol
biscuit
sensory analysis
texture
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies