Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Próby zastosowania drożdży jadalnych do podniesienia wartości odżywczej potraw

Tytuł:
Próby zastosowania drożdży jadalnych do podniesienia wartości odżywczej potraw
Popytki primenit' sedobnye drozhzhi s cel'ju povyshenija pitatel'nojj cennosti kushanija
Tests on the use of edible yeast in raising the food value of nourishing dishes
Autorzy:
Szkilladziowa W.
Siczkowna J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies