Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of grain polyphenols and the addition of vitamin E to diets enriched with alpha-linoleic acid on the antioxidant status of pigs

Tytuł:
The effect of grain polyphenols and the addition of vitamin E to diets enriched with alpha-linoleic acid on the antioxidant status of pigs
Autorzy:
Flis M.
Sobotka W.
Antoszkiewicz Z.
Lipinski K.
Zdunczyk Z.
Tematy:
grain
polyphenol
feed supplementation
vitamin E
animal diet
diet
alpha-linoleic acid
antioxidant status
pig
buckwheat
serum lipid
meat
blood lipid profile
animal feeding
feed
nutritive value
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies