Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Czynniki wpływające na jakość chmielu i jego produktów podczas przetwarzania i przechowywania

Tytuł:
Czynniki wpływające na jakość chmielu i jego produktów podczas przetwarzania i przechowywania
Factors affecting the quality of hop and its products during processing and storage
Autorzy:
Skomra U.
Tematy:
chmiel
chmielarstwo
szyszki chmielowe
przechowywanie
prasowanie
granulaty chmielowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies