Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Endogenous polyamine profiles in different tissues of Coffea sp., and their levels during the ontogeny of fruits

Tytuł:
Endogenous polyamine profiles in different tissues of Coffea sp., and their levels during the ontogeny of fruits
Autorzy:
Sridevi V.
Giridhar P.
Ravishankar G. A.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Polyamines are essential compounds for growth and development in plants. An attempt has been made to find out the endogenous polyamine profiles in various parts and during the ontogeny of fruit formation of two commercially important Coffea species viz., arabica and canephora. Putrescine (Put), spermine (Spm) and spermidine (Spd) are the predominant polyamines during the ontogeny of fruit and their level increased with the advancement of fruit development. However, in the initial stages of flower and fruit development Spm levels were found to be decreased. Elevated levels of major polyamines Put, Spd, and Spm were observed in zygotic embryos than in somatic embryos. Along with this cadavarine (Cad) and other biogenic amines viz., tyramine (Tyr) and tryptamine (Try) were also found during the ontogeny of fruit in C. canephora. In this study the enodogenous polyamine profiles in coffee tissues and beans have been addressed.

Rekord w opracowaniu

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies