Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie stopnia skażenia posiłków w zakładach żywienia zbiorowego pozostałościami pestycydów

Tytuł:
Badanie stopnia skażenia posiłków w zakładach żywienia zbiorowego pozostałościami pestycydów
Determination of the degree of food contamination with pesticide residues in canteens and restaurants
Autorzy:
Zimak J.
Piechocka J.
Cwiertniewska J.
Wachnik Z.
Tematy:
zaklady zywienia zbiorowego
zanieczyszczenia zywnosci
posilki
calodzienne racje pokarmowe
pestycydy
pestycydy chloroorganiczne
pozostalosci pestycydow
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies