Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza aktywności biologicznej ekstraktu z owoców czarnej porzeczki z wykorzystaniem metod in vitro

Tytuł:
Analiza aktywności biologicznej ekstraktu z owoców czarnej porzeczki z wykorzystaniem metod in vitro
Analysis of biological activity of blackcurrant fruit extract using in vitro methods
Autorzy:
Olejnik A.
Tematy:
czarna porzeczka
owoce
ekstrakt z owocow czarnej porzeczki
zwiazki polifenolowe
aktywnosc biologiczna
badania in vitro
dzialanie przeciwmutagenne
dzialanie przeciwzapalne
dzialanie przeciwutleniajace
komorki nowotworowe okreznicy
cytotoksycznosc
apoptoza
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies