Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidant activity and free radicals of roasted herbal materials

Tytuł:
Antioxidant activity and free radicals of roasted herbal materials
Autorzy:
Wojtowicz E.
Krupska A.
Zawirska-Wojtasiak R.
Tematy:
sea buckthorn
Hippophae rhamnoides
rowanberry
lovage
Levisticum officinale
dandelion
Taraxacum officinale
herb
root
herbal material
roasting process
free radical
antioxidant content
antioxidant activity
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
10.1515/hepo-2017-0011
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies