Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidative properties of bee pollen extracts examined by EPR spectroscopy

Tytuł:
Antioxidative properties of bee pollen extracts examined by EPR spectroscopy
Właściwości antyoksydacyjne ekstarktów z pyłku pszczelego badane metodą spektroskopii EPR
Autorzy:
Rzepecka-Stojko A.
Pilawa B.
Ramos P.
Stojko J.
Tematy:
antioxidative property
bee pollen
pollen extract
spectroscopy
antioxidant
free radical
antioxidant source
electron paramagnetic resonance method
ethanol extract
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies