Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Doskonałość jako narzędzie kształtowania jakości produktów żywnościowych w opinii studentów

Tytuł:
Doskonałość jako narzędzie kształtowania jakości produktów żywnościowych w opinii studentów
Excellence as a tool for shaping the quality of food products, in students opinion
Autorzy:
Kud K.
Kud B.
Tematy:
Piechowice konferencja
konferencje
produkty spozywcze
studenci
opinie
jakosc
ksztaltowanie jakosci
innowacje
badania ankietowe
cechy jakosciowe
Model Doskonalosci EFQM
Piechowice conference
conference
food product
student
opinion
quality
quality improvement
innovation
questionnaire method
quality trait
EFQM Perfection Model
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies