Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ warunków opadowo-termicznych na skład chemiczny oraz wybrane parametry jakości bulw średnio późnych i późnych odmian ziemniaka jadalnego

Tytuł:
Wpływ warunków opadowo-termicznych na skład chemiczny oraz wybrane parametry jakości bulw średnio późnych i późnych odmian ziemniaka jadalnego
Influence of rainfall and thermal conditions on the chemical composition and selected quality parameters of medium late and late cultivars of edible potato
Autorzy:
Kolodziejczyk M.
Tematy:
warunki termiczno-opadowe
sklad chemiczny
bulwy
jakosc
ziemniaki jadalne
odmiany roslin
lata 2006-2011
ziemniak Jelly
ziemniak Medea
ziemniak Niagara
ziemniak Syrena
ziemniak Ursus
ziemniak Zeus
sucha masa
zawartosc suchej masy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies