Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości napojów fermentowanych wytworzonych z mleka koziego z udziałem kultur zagęszczających

Tytuł:
Właściwości napojów fermentowanych wytworzonych z mleka koziego z udziałem kultur zagęszczających
Properties of fermented beverages prepared from goat milk with the use of thickening starter cultures
Autorzy:
Teichert J.
Dankow R.
Pikul J.
Osten-Sacken N.
Tematy:
mleko kozie
napoje fermentowane
napoje mleczne fermentowane
barwa
tekstura
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies